Key Account Manager sökes         

Demerx i Kinda AB och Pisla Ltd söker nu en driven och utåtriktad Key Account Manager med säljvana,  gärna med Stockholm (med omnejd) som lämplig bostadsort.

Demerx är en ledande grossist inom badrumstillbehör och badrumsinredning. Med 50 år i branschen vet vi vad vi talar om och målsättningen är att de produkter vi marknadsför ska vara lite bättre, lite smartare och lite roligare! Vi eftersträvar att alltid ha fräscha, spännande nyheter att presentera samt upprätthålla högsta kvalité. Av vårt nuvarande totala sortiment med över 700 artiklar har vi idag egen legoproduktion av mer än 50% av dessa. De flesta artiklar vi marknadsför är unika och flertalet är patenterade alt. designskyddade. Demerx huvudkontor och lager är placerat i Kisa, 5 mil söder om Linköping i södra Östergötland. Vi är idag 8 medarbetare.

Sedan 30 november 2017 ägs Demerx i Kinda AB av Pisla Group Ltd.
Pisla Group AB är en av de ledande leverantörerna av beslag och mindre järnartiklar samt dekorativa tillbehör till järnhandel, varuhus och industrier i Finland och Östersjöregionen.  Koncernens huvudkontor samt en av fabriker finns i Viitasaari, Finland. Dotterbolag finns även i St Michel, Finland, Polen, Tjeckien och Ryssland. De egna fabrikerna och produktionen är placerad i Finland och Polen. Pisla-koncernen sysselsätter cirka 250 anställda.

Då Demerx nu går in i en spännande fas med fokus på att introducera Pislas breda beslag- och småjärns sortiment på den svenska marknaden behöver Demerx utöka personalstyrkan med en KAM som ser potentialen i Pislas sortiment och har en god erfarenhet av försäljning till Bygg & Järnhandeln.

Vad vi söker: Vi söker nu dig som har en pigg och positiv attityd, är ärlig, målmedveten och är självgående. Du är driven och resultatinriktad och tar väl hand om de befintliga kunderna samt törstar efter att utöka med fler potentiella kunder och hittar nya säljkanaler. Då vi arbetar med en större sortimentsportfölj krävs ett genuint intresse av Dig att skaffa produktkännedom om dessa artiklar och kan se givna säljkanaler. Du är inte rädd för att arbeta ute på fältet längre perioder samt medverka på diverse marknadsaktiviteter, butiksbyggen etc. vid behov.

Du har tidigare arbetat som KAM, helst mot Bygg- och Järnhandeln och har förmodligen ett utvecklat nätverk inom branschen.

 

I arbetsuppgifterna ingår att utveckla relationen med våra befintliga kunder (återförsäljare) då detta sortiment ligger på andra kategoriansvariga än de vi arbetar med idag, samt söka upp nya potentiella kunder och etablera nya säljkanaler.

Då detta är första fasen av Pislas inträde på den svenska marknaden finns potential för Dig att växa med koncernen och utveckla din karriär hos oss.

 

Tjänsten är tänkt som två delar: den ena delen går till att utveckla relationen med befintliga kunder genom besök hos huvudkontor och butiker, den andra delen till att hitta nya kunder och säljkanaler.

Du har minst gymnasial utbildning och meriterad erfarenhet av försäljning inom ovanstående bransch. B-Körkort är ett krav.
Tjänsten innebär en del övernattningar.

Tillträde snarast.

Lön efter överenskommelse.

Känns detta som något för dig och vill Du arbeta tillsammans med ett sammanhållet, slipat och glatt team ser vi tacksamt fram emot din ansökan.

För frågor och vidare upplysning? Kontakta:

Emil Karlsson, VD, 070-560 9042 eller emil.karlsson@demerx.se
Är på semester under veckorna 28-30 samt 32 då det går bra att maila.

 

Vi vill ha ditt svar med personligt brev och CV senast 26 augusti.

Maila din ansökan till: jobb@demerx.se

Märk gärna ansökan: ”KAM Beslag”