Om oss

 

Välkommen till Demerx!

Demerx har det mesta inom badrumstillbehör. Men vi erbjuder också hela PISLA’s enorma sortiment, med det mesta för hus och hem.

Målsättningen är att de produkter vi marknadsför ska vara lite bättre, lite smartare och lite roligare! Med allt från badrumstillbehör som toaborstar och krokar till exklusiva badrumsmöbler och duschset finns nästan allt för ditt badrum!

Duschar & duschtillbehör, badrumsmöbler, toasitsar, toaborstar, duschkorgar, personvågar, avfallshinkar, halkskyddsmattor, stödhandtag, trådkorgar, hyllor, sitsar, pallar, tvättkorgar, blandarstrilar, T-list och tätlist, badrumsserier i krom och mattkrom, glashyllor samt massor med produkter för ett fuktsäkert badrum!

Och glöm inte att kolla in några av våra uteduschar!!! Sunny uteduscharna är soluppvärmda och ger möjlighet till gratis varmvatten, bra för miljön!!!
Finns i flera olika storlekar och modeller, ex Sunny 20 – Rymmer 20 liter, Sunny 40 – Rymmer 40 liter och har en fotdusch/vattenutkastare.

I PISLA’s sortiment finns allt från möbeltassar till spisluckor… Ex. Beslag, knoppar, gångjärn, gardinstänger, nivålister, förvaringssystem…

Kvalité och funktionalitet är A och O för oss och där är är materialvalet extra viktigt. Många av våra produkter är tillverkade i rostfritt stål 18/8 som med sin koppar- och krombeläggning bjuder på en vacker finish som kommer hålla en lång tid framöver. Läs mer om material etc under respektive produkt.

Du återfinner alla aktiva produkter under länken Sortiment.

Demerx i Kinda AB etablerades 1968 av Sören Hoffberg och togs senare över av hans son Robert.

Sedan 2 September 2020 ägs Demerx i Kinda AB av Volati Hem & Beslag i Finland AB.

Vi finns i Kisa i södra Östergötland mellan Linköping och Vimmerby.

Läs mer om Pisla här:

Det är vi som jobbar på Demerx

Emil Karlsson

Emil Karlsson

VD

0494-719 84

070-560 9042

emil.karlsson@demerx.se

Peder Kindén

Peder Kindén

Jan Kindesjö

Jan Kindesjö

Goran Kovacevic

Goran Kovacevic

0494-719 80
Pia Johansson

Pia Johansson

0494-719 80

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande genom vårt kontaktformulär här till höger så återkommer vi så fort vi kan.

Då vi är grossister sker vår försäljning genom återförsäljare.

Kontaktformulär