VI SÖKER EN DRIVEN & ENTUSIASTISK SÄLJARE/REPRESENTANT FÖR SÖDRA DISTRIKTET

Demerx söker nu en driven och utåtriktad Säljare/Representant för distriktet; södra och Mellansverige med södra Sverige som lämplig bostadsort. I arbetsuppgifterna ingår att vårda och utveckla relationen med våra befintliga kunder (återförsäljare) samt söka upp nya potentiella kunder och etablera nya säljkanaler tillsammans med KAM och VD. Då vi ingår i en större, internationell koncern, finns möjligheter för Dig att växa med koncernen och utveckla din karriär hos oss.

 

Demerx är en ledande grossist inom badrumstillbehör och badrumsinredning. Med 50 år i branschen vet vi vad vi talar om och målsättningen är att de produkter vi marknadsför ska vara lite bättre, lite smartare och lite roligare! Vi eftersträvar att alltid ha fräscha, spännande nyheter att presentera samt upprätthålla högsta kvalité. Av vårt nuvarande totala sortiment med över 700 artiklar har vi idag egen legoproduktion av mer än 50% av dessa. De flesta artiklar vi marknadsför är unika och flertalet är patenterade alt. designskyddade.

 

Sedan 30 november 2017 ägs Demerx i Kinda AB av Pisla Group Ltd och i samband med detta utökas även sortimentet med fler bad- och bastuprodukter samt även beslag och småjärnsartiklar.

 

Demerx huvudkontor och lager är placerat i Kisa, 5 mil söder om Linköping i södra Östergötland. Vi är idag 8 medarbetare.

Vår befintliga kundkrets finns i hela landet och består av VVS-, Bygg- och Järnhandlare samt större varuhus och rikstäckande kedjor samt e-handlare.

 

Vad vi söker: Vi söker nu dig som har en pigg och positiv attityd, är ärlig, flexibel, målmedveten och är självgående. Du är driven och resultatinriktad och tar väl hand om de befintliga kunderna samt strävar efter att utöka med fler potentiella kunder och hittar nya säljkanaler. Då vi nu ingår i en större koncern med en större sortimentsportfölj krävs ett genuint intresse av Dig att skaffa produktkännedom om dessa och kunna se givna säljkanaler. Du är inte rädd för att arbeta ute på fältet längre perioder då tjänsten kräver mycket resande i detta relativt stora distrikt. I tjänsten ingår även att medverka på diverse marknadsaktiviteter, butiksbyggen etc. vid behov.

 

Du har tidigare arbetat som säljare, helst mot Bad/VVS och/eller Bygg- och Järnhandeln och har förmodligen redan ett utvecklat nätverk inom branschen.

Du har minst gymnasial utbildning och meriterad erfarenhet av försäljning inom ovanstående bransch.

B-Körkort är ett krav.

Tjänsten innebär en del övernattningar.

Tillträde 1 december 2018 eller efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Känns detta som något för dig och vill Du arbeta tillsammans med ett sammanhållet, slipat och glatt team ser vi tacksamt fram emot din ansökan.

 

För frågor och vidare upplysning? Kontakta:
Emil Karlsson, VD, 070-560 9042 eller emil.karlsson@demerx.se
Är på semester under veckorna 28-30 samt 32 då det går bra att maila.

Vi vill gärna ha ditt svar med personligt brev och CV senast 26 augusti.

Maila din ansökan till: jobb@demerx.se
Märk gärna ansökan: ”Säljare söder”